A Review Of VDS Neden gereklidir?

Internet sitesi performansınızı doğrudan etkileyen en önemli faktörlerden biri yüklenme hızınızdır. Net sitenizin hem Google sıralamasını hem de doğrudan misafir deneyiminizi etkileyen yüklenme hızınız, sanal sunucular ile çOkay daha hızlı şekilde kullanılabiliyor olacak.

Bir hevesle oluşturduğunuz projenizin en iyi şekilde yürümesi için kesinlikle bağımsız barındırma approachı olan sanal sunucu

Birden fazla uygulama ve işletim sistemi çalıştıran fiziksel sunuculara kıyasla onları uygun maliyetli yapan da budur.

Yüksek disk kapasiteleri, çok daha hızlı işlemci ve RAM kullanımları 100MBit ile one GBit gibi hızlarda bağlantı hızları gibi Internet sitenizi tam performans halinde kullanmanıza olanak sağlayacak özellikler sanal sunucuların en önemli tercih sebeplerini oluşturuyor.

Sanal Özel Sunucu anlamına gelen VPS, belirli bir projede ince ayar yapmanıza, işletim sistemini değiştirmenize ve gerekli ek yazılımları yüklemenize olanak tanır. VPS’te komşu kullanıcıların aşırı kaynak tüketmesi birbirlerini etkileme riskini barındırır.

Burada listelenen avantajlar sanal sunucuların sunmuş olduğu yüzeysel avantajlardan seçilerek sizinle paylaşıldı. Kullanıma başladıktan sonra sunucunuzun ne kadar faydalı bir teknoloji olduğunu görmeniz kaçınılmaz olacaktır.

Daha güvenli bir sunucuda verilerinizi barındırmaya çalışırken, verilerinizin tamamının tehlikeye gireceği bir durum ile karşı karşıya kalmak istemezsiniz değil mi?

Internet siteleriniz, barındırma altyapımızda kullanılan orijinal lisanslı yazılımlar ile oluşabilecek güvenlik açıkları ve veri kayıplarına karşı more info Natro’da güvende.

Sanal sunucuların bir bilgisayar gibi hizmet vermesinden dolayı dilediğiniz işletim sistemini çok kısa süre içerisinde kurma imkanınız bulunduğunu söylemek gerekiyor.

Kritik verilerin bir felaketten kurtarılması söz konusu olduğunda zaman nakittir. Bir kuruluşun somut bir veri kurtarma stratejisi yoksa, bir felaketten etkilendikten sonra fiziksel sunuculardan veri kurtarmak zor olabilir.

Bu esneklik, kullanıcıların sunucularını istedikleri gibi yapılandırmalarına ve yönetmelerine olanak tanır.

Güncelleme ve bakım çalışmaları esnasında bulut sunucu hizmetinde herhangi bir duraksama yaşanmaz ancak sanal sunucu hizmetinde tek sunucu barındırıldığından bu süre zarfında kapalı kalır.

Böylece hem enerji açısından tasarruf edilirken hem de aynı sistemde bir den fazla makina çalıştırarak ekonomik avantaj sağlanır.

Sanal sunucular, her biri kendi işletim sistemine ve kaynaklara sahip olan bağımsız birer sunucu gibi davranırlar. Bu sayede, birden fazla kullanıcı aynı fiziksel sunucuyu paylaşabilir ancak birbirlerinden tamamen izole bir şekilde çalışabilirler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *